登录站点

用户名

密码

kort film vi skudt for Disney

已有 110 次阅读  2013-05-02 10:31   标签loub 

Christian Louboutin fortæller Askepot historie til Jeanne Beker

Attention sko-elskere: Forbered at savle! Jeg havde det privilegium at tage en privat rundvisning i Christian Louboutin atelier for nylig, og hvis alle de varemærket røde såler, farverige croc skind,http://www.bandagedressesshop.com, og skyhøje stiletter ikke var nok til at sætte stjerner i mine øjne, jeg havde kun at granske hylderne foret med kasser med navne på nogle af Louboutin mest berømte klienter. Fra Janet Jackson, Madonna og Tina Turner til Sarah Jessica Parker, Dita Von Teese, og Daphne Guinness, flokkes i verdensklasse fashionistas til Christian Louboutin som bier til honning, og mange af hans die-hard kunderne får den couture behandling, som det fremgår af de mange individualiserede Skolæster (modeller) jeg så dinglende i et hjørne af studiet.

Men mest charmerende af alle var at se en gentleman hånd-stud et par høje hæle, Swarovski krystaller af Swarovski krystal, og derefter forsigtigt vedhæfte et par udsøgte krystal sommerfugle til blonde sko selv.

 

Denne særlige fantasy fodtøj var et af 20 par moderne Askepot-inspirerede tøfler bestilt af Disney Studios, der vil blive tilbudt som sjældne præmier til 20 "rigtige" kvinder rundt om i verden med udgivelsen af ??Askepot: Diamond Edition Blu-ray Combo Pack dette efterår. Frigivelsen af ??den animerede Disney klassiker vil også sikre, at hver lille pige forelsker sig i Louboutin, som designeren selv er featured i en charmerende kortfilm, der vil være på DVD, og ??co-stjernespækket nogle meget smarte små animerede mus.

Samarbejdet er et fantasy projekt for Louboutin, der begyndte skitsering sko i sine tidlige teenageår, og i lære i omklædningsrum på Folies Bergère, hvor han blev inspireret af alle de burleske dansere. Ved begyndelsen af ??90'erne, efter at have arbejdet for legender som Charles Jourdan og Roger Vivier, Louboutin åbnede sin egen Paris boutique, med Prinsesse Caroline af Monaco sin første kunde. I dag er Christian Louboutin er en af ??verdens mest beundrede skodesignere. Og mens jeg kan bevidne det faktum, at mange af hans sko kan være langt fra komfortable, de aldrig undlade at løfte spiritus, henlede opmærksomheden og gøre store mode erklæringer. Jeg chattede med Christian Louboutin på det historiske Palais Brongniart, en indstilling egnet til hans Askepot historie.

Q: Du har været passioneret omkring sko, da du var en lille dreng. Har du nogensinde drømme om, at du en dag ville være at designe en tøffel til Askepot?

A: Nå, i løbet af de sidste 20 år, siden jeg startede mit firma, har jeg designet nogle sko, som jeg følte faldt ind i "Askepot Syndrome". . . hvilket betyder, at en sko ser ud i min butik og forsvinder næsten øjeblikkeligt, fordi det var en af ??en slags. Så der var en slags idé der, ikke virkelig af en Askepot tøffel, men en kostbar sko, der var lavet af meget begrænset materiale - stof, at jeg kun ville være i stand til at gøre et eller to par ud af. Disse sko var så specielle, at en kunde ville ankomme, se dem, og sæt dem op med det samme. Så ideen om "sjældenhed", har altid været på bagsiden af ??mit sind. Men faktisk designe en Askepot tøffel syntes ud over mine muligheder.

Q: Der er en stor transformerende kvalitet, at dine sko har, ligesom Askepots hjemmesko havde: De faktisk hjalp forvandle hende til en prinsesse! Fortæl mig om styrken af ??en sko, og hvad en veldesignet sko kan gøre for en kvinde.

A: Jeg har set disse transformationer ske så mange gange i min butik. Jeg ser en person prøve på et par af mine sko, og pludselig, starter ved foden, skoen begynder at ændre hele kroppen på den person, hele hendes attitude. De virkelig gøre ende op med et smil! Det er så sjovt at se, hvor stærk dette fænomen er. Jeg kan huske at se en kvinde, som ankom til butikken, og forsøgte på et par af mine sko, og de gav hende en helt anden fornemmelse af sig selv. Hun så sig selv i spejlet og var virkelig tilfreds med sig selv. Hun var så glad, hvilket naturligvis altid gør mig meget glad.

Q: Der er også noget om at bære Louboutins, der sætter dig i en anden slags sted. Disse sko virkelig viser, at du er en kvinde med stil. Folk kan se, at rød sål, og de kender ", at ens fået Louboutins!" Hvordan føles det at have vendt dit brand i noget så ikonisk og meningsfuld i kvinders liv?

A: Jamen, det er altid dejligt når du laver noget du virkelig elsker, og du kan dele det med folk - dele din passion, din entusiasme. Det er en vidunderlig ting. Jeg er lige begyndt at gøre disse virkelig smukke sko til en butik, og så er det i sidste ende lige begyndt at vokse. Jeg har aldrig haft et andet mål end at gøre smukke sko til kvinder. Så jeg kunne ikke være lykkeligere.

Q: I de tidlige dage, var du bare lave sko til burlesque dansere. Det var din store fantasi. Men nu designe sko til rigtige kvinder, er det som om du har slået enhver kvinde til lidt af en performancekunstner, når hun går ned ad gaden.

A: Absolut!

Q: Er det få mere vanskeligt at skabe fantastiske sko, jo længere du hen ad vejen? Fordi det er som om, "Wow! Han har prøvet det hele! Hvor skal han kommer til at gå næste? "Er det blevet mere og mere af en udfordring at overgå dig selv?

A: Jeg har aldrig tror, ??at hvis mit arbejde som en udfordring. Jeg tænker på mit arbejde som en stor fornøjelse, og jeg tror, ??det er hvad der sker når alle dine udtryk gå,christian louboutin clearance;r ind i dine motiver. Så hvis du får stor glæde ud af dit arbejde, og gør det med en masse entusiasme, det er hvad folk absolut se og føle. Den eneste udfordring er ikke helt gentage dig selv, og til stadighed forny og genopfinde, og gå med nye designs. Hvis du brænder for verden, og hvis du virkelig ser nærmere på alt omkring dig, kan hver ting blive omdannet til en sko, eller ind i en del af en sko. Så banke på træ, jeg aldrig har problemer kommer op med nye designs.

Q: Er der sådan en ting, hvor mindre er mere i sko? Fordi disse dage, synes det som mere er mere. Kvinder altid ønsker flere sko, og nogle føler, at du kan aldrig få for mange par i din garderobe. Tror du nogle mennesker er for sko besat?

A: Det ville være urimeligt for mig at sige, at folk er for sko besat - ligesom der er ingen hæl, der er for høj for mig. Jeg forstår udmærket den besættelse med sko. Jeg er selv temmelig besat. Jeg har et par hundrede par sko i almindelighed, fordi jeg har været at indsamle sko i lang tid.

Q: Hvorfor tror du, på denne dag og alder, at skoen er blevet så ikoniske, sådanne genstande af begær?

A: Nå, en kvinde bærer hendes tøj. Men skoen bærer kvinden. Så det er helt sikkert et element af mode, der giver hele din krop en anden type sprog. Der er en hel stråling, der starter ved fødderne, hvilket helt invaderer din personlighed, dit sprog, dine bevægelser. Skoen har denne transformerende kraft. Forskellige typer af sko kan ændre din persona, og folk er meget følsomme over for det

Q: Nogle føler, at sko er en bedre højt end narkotika! Så lad os få et kig på din moderne Askepot tøffel. Selvfølgelig var Askepots tøfler lavet af glas, men du giver dine hjemmesko denne gennemskinnelig kvalitet ved at bruge blonder. Og hvad med disse smukke krystal sommerfugle, de er prydet med?

A: Sommerfuglen har betydning for Askepot sko fordi sommerfugle er første larver ... disse små skabninger, der danner i disse smukke insekter, der tager flyvning. Så der er ideen om transformation her, ligesom med Askepot - en ung pige, der drømmer, og indser hendes fantasi om at blive en prinsesse og leve lykkeligt nogensinde efter. Jeg ønskede at udvikle historien yderligere, og show Askepot bliver gratis, ligesom en sommerfugl. På kort film vi skudt for Disney, spiller jeg en designer, der får sin fø,http://pinterest.com/bandagedresses/;rste stik af inspiration det øjeblik han ser en lille sommerfugl lander på Askepot. Det er, når han begynder at tegne. Det er faktisk meget rigtigt, at mit liv, hvor jeg bare se disse små, flygtige øjeblikke, og bare tænke på dem gør mig starte skitsere en bestemt sko.

Q: En af de ting jeg elsker ved dig er at du altid formår at holde dit indre barn i live. Det er nok derfor, du har sådan en smuk fantasi!

A: Og det er derfor jeg elsker Askepot!

上一篇: Nicely not really 没有了

分享 举报