登录站点

用户名

密码

Suvarnabhumi Bangkok Airport is de toegangspoort naar Zuidoost-Azi?

已有 53 次阅读  2013-04-23 21:38   标签canada  sko  udsal 
Suvarnabhumi Bangkok Airport is de toegangspoort naar Zuidoost-Azi?

Als je vliegt naar Thailand vanaf RDU of ergens in de Verenigde Staten of Canada, wordt u vliegen in Suvarnabhumi luchthaven van Bangkok, die gemakkelijk kan worden beschouwd als de air hub van Zuidoost-Azi?. Suvarnabhumi was de naam geselecteerd door ZM Koning Bhumibol Adulyade. Het betekent De Gouden Land, een traditionele naam voor de Thailand-Cambodja-Laos-Myanmar (voorheen Berma) regio.

De luchthaven code is BKK. Vanuit de VS, zal de vlucht worden beschouwd als long-haul - real-lange-afstandsvluchten voor ons als onze vlucht (drie vliegtuig veranderingen) er uit RDU duurde 36 in uur in totaal transittijd,ecco sko udsalg. De een terug duurde slechts 28,canada goose.

De stress en spanning om er de moeite waard was, en we vonden Suvarnabhum om een ??effici?nt run and beautiful luchthaven. Natuurlijk wordt begroet en begeleid door afhandelaren in helder blauw jasje en witte broek of rok bij aankomst (een deel van de Abercrombie Kent dienst, die slechts een klein deel van waarom het een luxe reisorganisatie) onze gegevens en vertrek gemaakt in en uit Thailand glad.

Een dergelijke dienst wordt nog meer gewaardeerd omdat de luchthaven is enorm,Nike Free. Het kan 45 miljoen passagiers per jaar (terwijl RDU bedient circa 10 miljoen euro) tegemoet te komen, ondersteunt 76 vluchten per uur, en kan overweg met 3 miljoen ton vracht per jaar.

Talloze winkels van allerlei aard zijn beschikbaar voor uren winkelplezier. Eten diensten vari?ren van eenvoudig tot gourmet. En kunstwerk lijkt overal te zijn, met een Aziatisch flare dat zegt: Welkom bij The Golden Land. Er zijn grote standbeelden geplaatst om de aandacht te vestigen op specifieke gebieden, mooi afgestemd om u te begeleiden naar gebieden zoals check-in en bagage.

Het middelpunt van dit alles is een grote kunstinstallatie, het karnen van de melk Oceaan, bij de vertrekhal. Het wordt geproduceerd in de kleurrijke en verguld keramiek, de torenhoge, imposante naga (de koning van slangen) en cijfers van deva's (halfgoden) en Asura's (demonen) trekken aan de sierlijke staart / touw als Heer Vishnu staat boven op een schildpad, wat neerkomt op een berg . Volgens het verhaal, zijn alle cijfers spannen om churn van de zee, die ze hopen dat de Amritha, het levenselixer te produceren. vertrek vertrek naar de Verenigde Staten de volgende ochtend.

Een van de leuke delen van de luchthaven ervaring werd begroet op een van onze aankomst door de jonge, blauwe mantel escorts in een golfkar, dit keer, gelabeld Tourist Police.

Je zou zeker niet overwegen Suvarnabhumi luchthaven van Bangkok een bestemming, maar het zal toevoegen aan uw ervaring als je op reis naar Zuidoost-Azi?. Het was heel leuk voor ons, en we waren al onze vluchten, in feite, in de omgeving - grote vliegtuigen en klein. Hier is iets geweldigs die zich op elk van onze binnenlandse vluchten, sommigen zo kort als 20 minuten: we waren er altijd minstens diende een gratis drankje, een hapje, en bood een krant die werd gedrukt in het Engels. Waarom kan Verenigde Staten luchtvaartmaatschappijen dat doen?

Dit verhaal maakt deel uit van een serie over onze Abercrombie Kent avontuur naar Thailand, Myanmar en Cambodja. A is een toonaangevende leverancier van luxe reizen diensten wereldwijd.

Abonneren op automatische updates te krijgen over JS Fletcher's artikelen.

Verhalen door Kathy M. Newbern,ugg espana, Luxury Travel Examiner

Abonneren op automatische updates te krijgen op Kathy M. Newbern's artikelen.

Ik ben het absoluut haat Suvarnabhumi. Het is te groot, slecht ontworpen niet, effici?nt en, tot voor kort, niet genoeg toiletten. Ook, als u merkt dat in de internationale zone, aan beide uiteinden, waar de restaurants zijn, het is als een oven. De airconditioning is niet sterk genoeg en blijkbaar krijgen ze klachten over het elke dag. Het is eigenlijk heel 'Thai'. Ziet er prachtig uit, maar werkt niet erg goed :)

上一篇: Beyonce reporte Malaisie Afficher milieu des critiques 下一篇: Tower City Center

分享 举报